Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color grey color red color blue color

«Друзі Христа»

Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

Навіщо ці три питання ?..
(1 чел.) (1) гость
соціологічний проект, що має на меті змінити наше суспільство
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Навіщо ці три питання ?..

Навіщо ці три питання ?.. 3 года, 8 мес. назад #297

Як на вашу думку, якщо ми (учасники проекту "Три питання" ) хочемо щось змінити у суспільстві, чи є ефективними наші дії чи то просто фактично бездіяльність ?..
Последнее редактирование: 2 года, 11 мес. назад от Кирило Семененко.

RE: Навіщо ці три питання??? 3 года, 8 мес. назад #298

По-перше, будь-яка дія і особливо в такому глобальному напрямку і з такою ціллю у будь-якому випадку починається як правило з якихось маленьких кроків та зусиль.
По-друге, якщо ми принесемо користь хоч одній людині в нашому суспільстві то вже яка не яка, але користь, котра знову ж таки починається з малого.

А взагалі то така справа добре перевіряється часом і тими кого це особисто торкається чи торкнеться ще!

Ось такі в мене думки з цього приводу!
«от избытка сердца говорят уста» И.Христос
Последнее редактирование: 3 года, 8 мес. назад от Андрій Сітарчук.

RE: Навіщо ці три питання??? 3 года, 8 мес. назад #299

Я думаю, що бездіяльністю назвати це ніяк не можна, адже ви намагаєтесь щось робити. Навіть якщо це принесе користь лише одній якійсь людині, яка дізнається про Бога від вас, то це вже надзвичайно важливо - одна безсмертна та безцінна душа повернеться до свого Батька. Хай Бог дасть вам сили не згаснути, але продовжувати свідчити про Нього!

RE: Навіщо ці три питання??? 3 года, 2 мес. назад #363

1. Дякю за відповіді!

2. Для тих, хто вперше чує про проект на цьому форумі і в цій темі, залишаю посилання на "Три питання":
http://www.d-h.kiev.ua/index.php/tri-pitannya/about-tq

3. Чекаю нових відпоідей!..
Последнее редактирование: 2 года, 11 мес. назад от Кирило Семененко.
  • Страница:
  • 1
Модераторы: Ірина Поліщук
Время создания страницы: 0.50 секунд
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯМаранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое